Sluit je aan bij een dynamisch bedrijf en kom ook bij Scheuten werken! Werken bij Scheuten betekent werken in een uitdagende baan in een dynamische omgeving. Je komt terecht in een internationale wereld: Wij verkopen over de hele wereld (van Australië tot de Verenigde Staten en van Dubai tot Rusland), maar vooral in de drie landen, waar onze (productie) vestigingen zich bevinden: Nederland (3), België (1) en Duitsland (3).

Wij zijn een van de marktleiders in vlakglas in Nederland. De wereld van glas is veel fascinerender dan je wellicht vermoedt. Van de fantastische glazen gevels aan wereldberoemde gebouwen (zelfs het WTC 1 in New York bevat 10.000m2 Scheuten glas!), via kilometerslange geluidsschermen langs autosnelwegen, tot de vele duizenden huizen in ons land met verschillende soorten Scheuten glas, je komt in een afwisselende omgeving terecht, waar iedere dag nieuwe uitdagingen op jou wachten. 

Scheuten heeft een informele cultuur (het is niet voor niets één van onze kernwaarden) en een platte structuur. We hechten waarde aan verantwoordelijkheid (geven en nemen), een energieke en enthousiaste instelling en aan een lerende organisatie om telkens weer beter te worden.

Herken jij je hierin? Wil jij je aansluiten bij de ruim 700 toekomstige collega's, die jou al voorgingen? Kom dan ook werken bij Scheuten! Mocht jij in de lijst van vacatures geen passende functie vinden, dan kun je altijd ons een open sollicitatie sturen.