1 juni 2017

Nieuwe Scheuten website

Nieuwe Scheuten website
Categorie: Basisglas (NL), Corporate (NL), Isolatieglas (NL), Projects (NL), Scheuten intern

Met trots presenteert Scheuten u zijn volledig vernieuwde website. Deze nieuwe website is met bijna 1.000 pagina’s een stuk uitgebreider dan de vorige. Ze biedt u dan ook meer informatie over glas en over Scheuten, en is bovendien beter naar toepassing en brache gestructureerd, waardoor alles gemakkelijker vindbaar is. Met meer nieuws, meer projecten, meer video's en meer achtergrondinformatie.

We hebben voor u een aantal nieuwe en interessante tools toegevoegd, zoals de interactieve product selector voor brandwerend glas en handige rekentools die besparingen en terugverdientijden uitrekenen wanneer vensterglas t.b.v. isolatie wordt vervangen.

Tenslotte is de nieuwe website grafisch naar een hoger niveau gebracht, met meer foto's en video's en ook technisch verbeterd. Ze is nu responsief en daarom flexibel met smartphone en tablet te bezoeken en biedt meer mogelijkheden voor toepassingen met social media en SEO.

“Een nieuwe website is nooit af”
Raymond Poulssen, Marketing Manager bij Scheuten, geeft aan: “We kregen regelmatig van verschillende kanten positieve opmerkingen v.w.b. onze vorige website, maar we zagen zelf veel potentieel voor zowel technische als communicatieve verbeteringen. De sterkere Scheuten herpositionering (o.a. met onze nieuwe divisie Scheuten Projects) en de versterkte inzet van social media maakte de vorige website steeds meer een knelpunt in onze communicatiestrategie. Dat komt nu beter en duidelijker naar voren. Met deze volledig vernieuwde website (zelfs het CMS is nieuw) kunnen we de komende jaren weer vooruit, al is een website eigenlijk nooit echt af. Er staan dan ook nu al een aantal uitbreidingen in de planning om u in de toekomst online nog meer te bieden”.

Terug