20 oktober 2017

Scheuten Academy uitgebreid

Scheuten Academy uitgebreid
Categorie: Isolatieglas (NL), Projects (NL), Scheuten intern

Scheuten Academy wordt steeds professioneler en omvangrijker. Zo zijn we begonnen met een nieuwe cursus en is het hele Scheuten Academy programma nu overzichtelijker in een cursus kalender gepresenteerd.

Cursus kalender
Met de nieuwe handige cursus kalender kan iedereen gemakkelijk en overzichtelijk in één oogopslag zien welke Scheuten Academy cursussen vandaag, de komende week of in de komende maanden worden gegeven. Iedere cursus heeft zijn eigen kleurcode voor optimale herkenbaarheid. Door op de cursus te klikken ziet u meteen alle details, zoals locatie, tijd, (links naar) inhoud en een directe link naar het inschrijfformulier!

Nieuwe cursus: Veiligheidsbeglazing
Het nieuwe Scheuten Academy seizoen van 2017/2018 is van start gegaan met een nieuwe cursus over Veiligheidsbeglazing: Letsel- en doorvalveilig glas

Veiligheidsbeglazing is een onderwerp waar veel vragen over bestaan. De normen en richtlijnen zijn behoorlijk complex, terwijl de verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden wel liggen bij degene, die uiteindelijk advies geeft over plaatsing, u dus!

Zowel technische, wettelijke als handige commerciële aangelegenheden komen aan bod in deze theoretische én praktische cursus. Inclusief een aantal verhelderende casus en praktijkoefeningen, die aantonen dat het niet altijd zo gemakkelijk is om tot de (wettelijk) juiste productkeuze te komen. De eerste recensies zijn zoals altijd weer bijzonder positief!

Terug