29 mei 2018

Scheuten Diest stelt nieuwe zaakvoerder aan

Scheuten Diest stelt nieuwe zaakvoerder aan
Categorie: Corporate (NL), Isolatieglas (NL)

Scheuten Diest heeft een nieuwe zaakvoerder: Denis Lantin. Lantin (45) verdiende eerder zijn sporen in de bouwsector (Connecton) en de petrochemie (Petronas Lubricants in Antwerpen). Gelet op de sterke groei in de bouwsector en de groeiambities van moederbedrijf Scheuten Glas met hoofdkantoor in Venlo (dat vorig jaar nog werd overgenomen door private equity investeerder Value Enhancement Partners (VEP)), krijgt Lantin meteen enkele belangrijke uitdagingen op zijn bord.

Professionaliseringsslag
Lantin: “We willen meerdere slagen slaan door onder andere de service aan klanten te professionaliseren. Als één van de grootste onafhankelijke internationale spelers in isolatieglas zijn we actief bezig om hier vernieuwende projecten en concepten voor uit te werken, zoals Scheuten Academy. Onze grootste kwaliteit daarbij is de uitstekende kennis, de grootte van ons assortiment en onze flexibiliteit. Hierbij profiteren we duidelijk van de kracht en grootte van de hele Scheuten Glas groep.”

“Daarnaast hebben we kernwaarden gedefinieerd waarvoor Scheuten voortaan wil staan: Verantwoordelijk, informeel, solide, informerend en energiek ondernemen (VISIE). Onze mensen zijn perfect getraind om de klus te klaren, maar door de groei van de sector en onze eigen ambities, zijn natuurlijk ook wij steeds op zoek naar nieuwe krachten om ons team te komen versterken en uit te breiden.”, zo besluit Lantin.

Bij Scheuten Diest werken vandaag ongeveer 60 mensen. De omzet bedraagt jaarlijks ongeveer 15 miljoen euro. De vestiging in Diest is één van vier productielocaties van de Isolatieglas divisie van Scheuten Glas, die daarnaast nog isolatieglasfabrieken in Venlo en Hoorn (Nederland), en Heiden (Duitsland) heeft. Scheuten Glas heeft in totaal acht productielocaties verdeeld over drie divisies.

Terug