13 oktober 2016

Scheuten lanceert Scheuten Academy

Scheuten lanceert Scheuten Academy
Categorie: Corporate (NL), Isolatieglas (NL), Projects (NL), Scheuten intern

Scheuten Academy is een nieuw klantconcept van Scheuten, waarbij diverse interactieve cursussen, trainingsmodules en praktische workshops kosteloos aan Scheuten business partners worden aangeboden en Scheuten over een breed spectrum informatie en kennis deelt met zijn klanten op het gebied van glasproducten en de glasmarkt. Het doel is om deelnemers te helpen groeien onder ons motto: Als onze klanten groeien, groeien wij met hen mee!

Educatief conceptLogo-Academy_2016_RGB_300-768x384.png
Scheuten Academy is meer dan ‘een praatje over glas’, of de zoveelste product of sales training. Het is een educatief concept met meerdere functionele modules in een trainingsprogramma, dat op verschillende locaties in Nederland (Venlo, Hoorn), België (Diest) en Duitsland (Heiden) wordt aangeboden. De interactieve cursussen zijn zowel theoretisch als praktisch van aard voor een degelijke scholing. Producttechnische trainingen, maar ook commerciële workshops en cursussen op het gebied van normen en richtlijnen en alle specifiek gericht op úw glasbranche.

Direct positieve effecten!
Scheuten Academy geeft uw medewerkers de kennis en middelen om uw klanten vakkundig te adviseren en daardoor uw verkopen te verhogen. Wij trainen hen op toegankelijke wijze in één dag op het gebied van glasfunctionaliteiten, de toegevoegde waarde en voordelen hiervan voor uw klanten én hoe zij deze kennis in kunnen zetten om meer te verkopen en hogere marges te realiseren met meer tevreden klanten! De doelgroepen verschillen per cursus/training, van nieuwe medewerkers, die behoefte hebben aan een basisscholing voor een succesvolle start in uw bedrijf, tot aan ervaren personeel, dat zich op technisch en commercieel vlak wil bijleren om eigen klanten nog beter te kunnen bedienen. Scheuten Academy helpt u op verschillende manieren beter te verkopen en biedt u daarom direct een positief effect op uw bedrijfsresultaat!

Kosteloos programma
Scheuten Academy en de diverse cursussen worden kosteloos aan loyale Scheuten business partners aangeboden. Andere geïnteresseerde klanten kunnen in veel gevallen tegen aantrekkelijke condities deelnemen. Informeer naar de voorwaarden bij uw Scheuten contactpersoon of via dit mailadres. Het aanbod van trainingsmodules en workshops wordt continu uitgebreid. Het meest actuele overzicht inclusief trainingsdata, deelnamevoorwaarden en uitgebreide cursusbeschrijvingen vindt u hier. Meldt u zich vandaag nog voor één van de cursussen aan, want vol=vol! inschrijfformulier >>

P1010104-768x432.jpgCursusaanbod
Algemeen product- en markt kennis glasbranche
• Meer met glastoepassingen in de woonsector

Vaktechnische diepgang in glasproducten
• Brandwerend glas
• Veiligheidsglas: Letselveilig- en doorvalveiligglas
• Beveiligingsglas
• Geluidswerend glas
• Isolatie, zon- en warmtewerend glas
• Constructief glas

A_P1000921-300x169.jpgWettelijke cursussen
• Normen en richtlijnen met betrekking tot glasproducten en installatie
(NEN 2608, NEN 3569, NPR 3577, Bouwbesluit etc.)

Algemeen commerciële cursussen
• Verkoop in de glasmarkt: Voordelen in kenmerken
• Positionering en concurrentie: Hoe krijg ik een onderscheidend imago?
• Social media: Zin en onzin in de glasbranche

Trainingslocaties
Scheuten Zuid-Nederland
P1010135-1024x575.jpgVan Heemskerckweg 9
5928 LL Venlo, Nederland

Scheuten Noord-Nederland
De Marowijne 4
1689 AR Zwaag, Nederland

Scheuten België
Industrieterrein 2 / 1
I.Z. Webbekom 2009
B-3290 Diest, België

Scheuten Duitsland
Schulze-Delitzsch-Str. 3-9
46359 Heiden, Duitsland

Nuttige links
Gedetailleerd cursusprogramma >>
Recencies eerdere deelnemers >>
inschrijfformulier >>
Informatieflyer >>

Terug