16 maart 2020

Scheuten maatregelen coronavirus

Scheuten maatregelen coronavirus
Categorie: Basisglas (NL), Corporate (NL), Isolatieglas (NL), Projects (NL)

In navolging van de diverse maatregelen die door de regering zijn aangekondigd in verband met het inperken van verspreiding van het Coronavirus, hebben ook wij onze maatregelen genomen om de continuïteit van onze productie te waarborgen en tegelijkertijd de gezondheid van onze collega’s zoveel mogelijk te beschermen. Deze maatregelen gaan per direct in en zijn in ieder geval t/m week 14 van toepassing.

Belangrijk om te weten
Onze fabriek draait gewoon door zoals u dat van ons gewend bent. Ons kantoorpersoneel werkt in gesplitste diensten, zodat het risico op besmetting verkleind wordt. Om uw en onze collega’s te beschermen leggen onze accountmanagers geen klantbezoeken af en wordt extern bezoek aan Scheuten tot een absoluut minimum beperkt. Uiteraard zijn wij via alle moderne communicatiemiddelen voor u bereikbaar.

Gevolgen
Aangezien onze collega’s gesplitste werktijden hebben, is uw directe contactpersoon wellicht niet bereikbaar op het door u gewenste en/of vertrouwde tijdstip. U wordt dan uiteraard door een andere collega geholpen. Het kan zijn, dat u daardoor te maken krijgt met langere wachttijden.

Heeft u hierover vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij rekenen op uw begrip.

Terug