Architect:
Grontmij Belgium

Projectuitvoering:
Gevelbeglazing
Dakbeglazing
Liftbeglazing

Parkgarage Molenpoort Hasselt

Bij de herinrichting van het Molenpoortplein in Hasselt is de ingang naar de ondergrondse parkeergarage geheel vernieuwd.

Scheuten Projects Gevelbeglazing Dakbeglazing Liftbeglazing

Scheuten Projects realiseerde de twee ingangen naar de parkeergarage alsmede de luifel boven de inrit. Compleet met staalconstructie, vliesgevel en toegangsdeuren: Semi-structureel glasgevel, stalen pui, semi-structurele dakbeglazing, balustradebeglazing en structurele luifelbeglazing.

Rondom de bezoekersopgang van de parkeergarage is een stalen portaalconstructie geplaatst. Deze constrcutie heeft Scheuten Projects voorzien van dak- en gevelbeglazing, bevestigd met klem- en deklijsten. Een speciaal ontworpen lamelconstructie met RVS glasadapters verzorgt beluchting van de liftschacht.

Ook de ingang voor de auto’s is voorzien van een stalen portaalconstructie, afgedekt met 3-voudig gelaagde glasplaten van ca. 3x3,30m. De glasplaten zijn bevestigd met behulp van RVS glasadapters Ø80mm. Aan de lage zijde van de luifel is een éénzijdig ingeklemde balustrade-beglazing geplaatst.

< Terug naar overzicht