Over ons

IMG_0279-website.jpg

Van onze centrale geografische locatie in Venlo (NL) leveren wij een breed scala aan basisglasproducten snel, betrouwbaar en met een consistente hoge kwaliteit. Met een compact en efficiënt verkoopteam leveren wij onze producten aan isolatieglasfabrikanten en glasverwerkende industriële bedrijven in Centraal- en Noord-West Europa. Uw persoonlijke contactpersoon begeleidt het volledige bestel- en leveringsproces, van het eerste contact tot aan de levering in uw productiefaciliteit. Neem contact met ons op en laat ons u overtuigen van onze beloftes. We kijken er al naar uit!

Waarom Scheuten Basisglas:

Wij bieden gelaagde, float en LowE producten met 1,1 en 1,0 warmtewerende coatings uit onze eigen productie faciliteiten. Daarnaast kunnen we ook speciale gelaagde samenstellingen produceren in combinatie met producten van andere fabrikanten.

Voor een optimaal oplevering van uw projecten bieden wij gelaagd, float en LowE glas in afmetingen van 4.500x3.210mm, 5.100x3.210mm en 6.000x3.210mm. Minder afval en betere optimalisatie van uw snijapparatuur bespaart u geld! Tot 2 verschillende afmetingen kunnen in één bestelling worden geleverd.

We kennen u, u kent ons. Van het eerste contact tot de levering in uw productiehal zorgt uw persoonlijke contactperoon voor de optimale afhandeling van uw bestellingen. Wij combineren verkoop, logistiek en productie onder één dak, zodat we snel en flexibel kunnen reageren op uw wensen en deze optimaal implementeren.

Van onze geografisch centraal gevestigde productielocatie in Venlo leveren wij u snel en betrouwbaar basisglas in verschillende afmetingen en diktes. De korte toegangsroutes zorgen voor een snelle en ongecompliceerde levering van uw bestelling, ook al moet het heel snel gaan.