Balkon

Zeist-MBR-1.jpg

Voor zowel nieuwbouw als renovatie in projectvorm produceert en levert Scheuten Projects glas voor balkonhekken van gelaagd veiligheidsglas. Dat kan met of zonder alle designmogelijkheden - van kwaliteitszeefdruk tot en met design- en printfolie, die u vooral bij meerdere designs in een gebouw voordelen oplevert.

Uiteraard voldoet al het glas van de balkonhekken aan alle normen en richtlijnen en krijgt u gedegen advies: Onze engineers zijn zelf lid van de normencommissie in Nederland en België en staan (letterlijk) dicht op onze productie in eigen huis voor kennis uit eerste hand. Zij houden tot in detail rekening met uw situatie bij de berekening van de samenstelling en glasdikte in relatie tot kosten en veiligheid: 

  • Locatie en windgebied
  • Hoogte van het balkon in het gebouw en van het balkonhek zelf
  • Wijze van inklemming (1,2, 3 of 4 zijden)
  • Afmetingen

U krijgt maatwerk, waarbij in het hele proces onze begeleiding ongeëvenaard is, van de bemonstering vooraf (voor optimering van design, kleuren en transparantie voor het beste zichtresultaat van dichtbij én veraf) tot en met de glaslevering in delen en verpakkingen per verdieping om u tijd en kosten in de uitvoering te besparen.

Interesse? Onze medewerkers staan u graag te woord!