Design glas

 Dichroitische-folie.jpg

 Design.jpg

Glas staat bekend om zijn transparantie: We willen graag veel daglicht naar binnen en een goede blik naar buiten. Maar glas wordt ook steeds meer als kunstvorm ontdekt, ook voor en aan gebouwen. Omdat u glas niet per se saai transparant hoeft te nemen, gaan onder het kopje DESIGN glas verschillende vormen schuil om bij Scheuten glas er design aan toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Zeefdruk
  Scheuten biedt zowat oneindig veel kleuren, dus ook precies de uwe, die als zeefdruk in elke gewest design voor u op het glas (ook grote formaten) gedrukt kan worden. En de mallen bewaren wij voor u, zodat herbestellen geen probleem is!
 • Geëmailleerd glas
  Met onze Colorsafe® bieden wij een geëmailleerd glas aan, dat volvlak gekleurd is.
 • Designfolies
  Neemt u gelamineerd glas, dan hoeft er natuurlijk geen transparante folie tussen de glasplaten te komen. Metaalfolies en/of bedrukte folies zijn geen enkel probleem en worden steeds meer ontdekt. Zo wordt uw glas een waar kunstwerk!
 • Vanceva gekleurde folies
  Ook volvlak gekleurde folies worden veel gebruikt om te spelen met kleuren.
 • Fade
  Multisafe® Fade is veiligheidsglas met een interlayer folie met een groot en perfect naadloos melkwit verloop speciaal voor m.n. balustrades en balkons. Het combineert design, veiligheid en privacy ineen.
 • LED
  De techniek stopt nergens voor, ook niet voor glas. Glas met ingebouwde LEDs zijn allang geen uitzondering meer: Met Mediaglass® bieden wij u de mogelijkheid zelfs hele films op uw glasgevel af te spelen, en toch binnen van daglicht te genieten!
 • Dichroitische folie
  Als u niet kunt kiezen voor één kleur, is er onze speciale meerkleurige folie tot en met zelfs een regenboogeffect om uw gevel te laten opvallen! PVC vrij en tot 97% UV bescherming.

Design-op-glas-folder-voorkant.jpg
De verschillende designs zijn ook mogelijk voor heel grote afmetingen glas! Bovenstaande designmogelijkheden kunnen bovendien in enkel, twee- of drievoudig (isolatie)glas toegepast worden, in combinatie met andere glasfunctionaliteiten. Kortom: Het lijkt niet gek genoeg te kunnen. U vraagt wij draaien. Vraagt u maar!


Design op glas folder >>