Waarom
Scheuten Projects

 

24836Hagaziekenhuis.jpg

Van projectlevering tot en met -uitvoering, onze competenties zijn uw voordelen!

Scheuten projects betekent 100% projectfocus vanuit een netwerk met indrukwekkende productiecapaciteit: Bedrukken, harden, lamineren, isoleren, verlijmen, nabewerkingen en meer. Dank zij ons indrukwekkende productie arsenaal produceren en leveren wij snel en vakkundig.

Wij zorgen voor passende totaaloplossingen, waarbij maar liefst 90% van uw glaseisen in-house worden verzorgd. De resterende 10% betrekken wij geheel vrij van externe bronnen. Onze onafhankelijkheid waarborgt daarbij vrije toegang tot alle beschikbare coatings en glassoorten voor exact passende design- en technische oplossingen. Wij werken samen met alle leveranciers en hoeven ons dus niet te beperken om aan uw wensen en eisen te kunnen voldoen.

U profiteert van de intensieve samenwerking van vier op projecten gespecialiseerde bedrijven met gezamenlijk meer dan 100 jaar kennis en ervaring! We staan (letterlijk!) dicht op onze productie voor projectgebonden doorontwikkeling en voor snelle communicatie en oplossingen. Omdat onze engineer lid is van de Normcommissie in Nederland en België zijn wij altijd op de hoogte van de laatste stand van regels, normen en richtlijnen. Dat alles garandeert u de meest gunstige samenstelling, de best passende oplossing en meest efficiënte uitvoering die voldoen aan alle eisen en beperkingen. 

Wij helpen u geld verdienen doordat wij stagnatie en complicaties wegnemen in uw uitvoering. Wij investeren daarom veel energie in een gedegen werkvoorbereiding en in slimme oplossingen voor besparingen, zowel op product-, verpakkings- en logistiekniveau. Daar plukt u onder de streep uiteindelijk de vruchten van!

Van grootschalige en probleemloze verscheping van high-end projectenglas over de hele wereld tot en met het logistieke apparaat van onze gesloten vrachtauto’s (bescherming tegen vocht, vuil en krassen) met kooi-aap die uw glas dáár op uw bouwwerf kan plaatsen, waar u het wilt hebben staan, om de uitvoering soepel te laten verlopen. Deelleveringen omdat u weinig plek hebt op de bouwwerf? Wij leveren het in de volgorde, die u wenst. De nabijheid van onze productielocaties maken een flexibele en efficiënte uitvoering mogelijk!

Ons assortiment is ongekend veelomvattend, van de reguliere glasproducten tot speciaal-oplossingen in allerlei toepassingen. En dat tot maar liefst 8,50 m x 2,70 m enkelvoudig en meervoudig gelaagd glas, en 6 m x 3,21 m geïsoleerd glas! Weg met beperkingen in uw project...!