Scheuten biedt met de Academy diverse interactieve cursussen/opleidingen, trainingen en praktische workshops aan loyale klanten. Dit zijn beslist géén verkooppraatjes over Scheuten producten, maar feitelijke en objectieve informatie, over wat u moet weten om uw werkzaamheden beter te kunnen uitoefenen en meer te kunnen verkopen. Via Scheuten Academy delen wij onze kennis op het gebied van glasproducten en de glasmarkt met u. Het doel is om u te helpen groeien onder ons motto: Als onze klanten groeien, groeien wij met hen mee!

Opleidingsprogramma

Scheuten Academy is meer dan ‘een praatje over glas’, de zoveelste product of sales training en geen verkooppraatje. Het is een volledig trainingsprogramma, dat op verschillende locaties in Nederland (Venlo, Hoorn), België (Diest) en Duitsland (Heiden) wordt aangeboden. De interactieve cursussen en opleidingen zijn zowel theoretisch als praktisch van aard voor een degelijke scholing. Producttechnische trainingen, maar ook commerciële workshops, en cursussen op het gebied van normen en richtlijnen. Alle specifiek gericht op úw situatie, dus over glasproducten en zaken die u in uw dagelijkse werk met glas tegenkomt! Wat vinden eerdere deelnemers van onze opleidingen >>

Direct positieve effecten!

Scheuten Academy geeft uw medewerkers de kennis en middelen om uw klanten vakkundig te adviseren en daardoor uw verkopen te verhogen. Wij trainen hen op toegankelijke wijze in één dag op het gebied van glasfunctionaliteiten, de toegevoegde waarde en voordelen hiervan voor uw klanten én hoe zij deze kennis in kunnen zetten om meer te verkopen en hogere marges te realiseren met meer tevreden klanten! De doelgroepen verschillen per cursus/training. Van nieuwe medewerkers, die behoefte hebben aan een basisscholing voor een succesvolle start in uw bedrijf, tot ervaren personeel, dat zich op technisch en commercieel vlak wil bijleren om uw eigen klanten nog beter te kunnen bedienen. Scheuten Academy helpt u op verschillende manieren beter te verkopen en biedt u daarom direct een positief effect op uw bedrijfsresultaat!

Voor loyale Scheuten partners

Aan deelname aan de Scheuten Academy en de diverse cursussen kunnen kosten verbonden zijn, maar loyale Scheuten partners kunnen tot wel 100% korting krijgen! Informeer naar de voorwaarden bij uw Scheuten contactpersoon of via dit mailadres. Andere geïnteresseerde klanten kunnen tegen aantrekkelijke condities deelnemen.

Het aanbod van trainingen en opleidingen wordt continu uitgebreid. Het meest actuele overzicht inclusief trainingsdata, deelnamevoorwaarden en uitgebreide cursusbeschrijvingen vindt u hier. Meldt u zich vandaag nog voor één van de cursussen aan, want vol=vol