Gevelbouw

Evolution-Tower-Moscow.jpg

U wilt een totaaloplossing voor uw glazen gevel van experts die een gedegen advies geven voor een soepele uitvoering, wat voldoet aan de laatste normen, wetten en richtlijnen voor wat betreft milieu en veiligheid, die rekening houden met uw technische, budgetaire en esthetische eisen en die zorgdragen voor een langdurig mooi effect. Dan bent u bij Scheuten Projects op de juiste plaats!

Van projectlevering tot en met projectuitvoering, onze competenties zijn uw voordelen. Gevelbouwers en architecten over de hele wereld gingen u al voor, omdat zij weten dat Scheuten Projects verstand van zaken heeft. Onze glasexperts werden niet voor niets al ingezet voor glas in het World Trade Center 1 in New York, de Evolution Tower in Moskou en het ECB gebouw in Frankfurt, om maar eens paar markante gebouwen te noemen. Maar ook in Nederland staan onze gevels, zoals het Haga Ziekenhuis in Den Haag of het 4e Gymnasium in Amsterdam. Stuk voor stuk knappe staaltjes gevelbouw, waar onze expertise en technische mogelijkheden succesvol en tot grote tevredenheid werden benut.

Onze focus ligt daarbij op high-end gevelprojecten. Uitdagingen zoals glas met grote afmetingen, al dan niet met diverse designs, gehard, gelaagd, met en zonder zonwerende coating en/of in combinatie met diverse glasfunctionaliteiten, ook met onzichtbare bevestiging? Been there, done that. Een geruststellende gedachte!

Van maatwerk op het gebied van engineering tot en met logistieke oplossingen: U moet Scheuten hebben. Wij gaan graag met u in gesprek!