Interieur

Solver-1.jpg

Highborgh_4-klein.jpg

Scheuten Projects verzorgt niet alleen de buitenkant van uw gebouwen met glas: Ook voor interieur glasproducten hoeft u nergens anders te kijken. Glas wordt steeds meer genomen om transparantie en (dag)licht binnenshuis te halen en met de moderne mogelijkheden op het gebied van design, technieken en functionaliteiten is dat een goede keuze!

Kortom: Denk ook eens aan glas voor uw interieur, denk aan Scheuten. Voor een vrijblijvend advies staan wij voor u klaar!

 

Het hoeven allang geen muren meer te zijn, die ruimtes binnenpands van elkaar scheiden. Glas biedt als afscheiding een al dan niet transparante oplossing, die net zo goed, zo niet beter is. Net zo veilig, door het gelaagde veiligheidsglas dat we gebruiken. Net zo stil, door het geluidswerende glas dat wordt toegepast. Maar wel met veel meer daglicht en transparantie. Waarvan u zelf de mate bepaalt met de diverse designmogelijkheden!

U krijgt van ons een op maat gesneden glasconcept, inclusief de engineering voor de optimale glasdikte (afhankelijk van formaat en afmeting). Leveringen doen wij uiteraard separaat verpakt per verdieping, op speciale kleine/lage glasbokken, die binnen gebruikt kunnen worden. U hoeft het glas dus niet over te stapelen of te slepen. Dat scheelt tijd en kosten en vermindert het risico op krassen en breuk.

 

Scheuten biedt met zijn Scheuten Super White een extra helder glas, dat mooi tot zijn recht komt in uw interieur, zowel als balustrade of treden van een trap. Voor optimale veiligheid worden gehard en gelaagd glas gebruikt. Door de speciale nabewerking met o.a. polijsten zijn de randen perfect gevormd. U heeft ook hier de keuze uit vele designmogelijkheden om uw interieur zelf vorm te geven.

Wij berekenen de optimale samenstelling aan de hand van formaten en inklemming, voor een veilige en kostengunstige toepassing. Meer tijd en kosten besparen wij u door levering en verpakking in delen per verdieping op onze speciale interieurbokken, die onnodig en risicovolle overstapelen of gesjouw met glas minimaliseren.

Scheuten Glas biedt een geavanceerd gelamineerd glas-designproduct voor balustrades: Multisafe® Fade. Dit is veiligheidsglas met een interlayer folie met een groot en perfect naadloos melkwit verloop. Dit technisch geavanceerde glaseffect is bedoeld voor met name balustrades en balkons in het hoogwaardige segment en combineert design, veiligheid en privacy ineen. Dit op maat geproduceerde glas is bij Scheuten ook in kleine aantallen beschikbaar tegen concurrerende prijzen.

Multisafe-Fade-logo-liggend.jpg

Multisafe® Fade is daarom zo geavanceerd, omdat het een perfect geleidelijk verloop/fade out van wit naar transparant heeft, waarbij de overgangen niet met het blote oog zichtbaar zijn. Het ondoorzichtige/matte deel van het glas is standaard 470 mm hoog met 3 mm tolerantie en een LTA van 60% (± 5%). Het aansluitende verloopdeel is 350 mm hoog, voordat het glas geheel transparant wordt tot een maximale hoogte (mat/verloop/transparant) van 1500 mm. Het glas biedt hierdoor veel privacy (zoals inkijk van onderen) en het bedekt bijvoorbeeld een betonrand onderin aan het zicht. Het geleidelijke verloop biedt tegelijkertijd op natuurlijke wijze ook veel licht.

Multisafe-Fade-Sample-Box.jpgMultisafe® Fade is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar biedt ook diverse praktische voordelen: Zo is het als gelamineerd glas aan beide zijden beschermd en dus ook gemakkelijk schoon te maken. Door de PVB-folie is het vanzelfsprekend tevens veiligheidsglas (gecertificeerd naar NEN 3569) en het houdt tot 99% van alle schadelijke Uv-straling tegen. Het is ook eenvoudig te combineren met andere functionaliteiten. In tegenstelling tot alternatieven met een chemische behandeling is Scheuten Multisafe® Fade bovendien duurzamer en milieuvriendelijker.

Interesse in Multisafe® Fade? Onze medewerkers staan u graag te woord! Multisafe® Fade glassample box aanvragen? Dat kan hier >>