Geluidsschermen

Ze worden veel gezien, maar slechts zelden bewust waargenomen en toch zijn er veel mensen die er iedere dag weer van profiteren: Geluidsschermen. Langs autosnelwegen, het spoor en andere plekken, waar geluidswering gewenst of noodzakelijk is. Scheuten Projects heeft jarenlange ervaring met geluidsschermen van geluidswerend glas en is daarom uw voorkeurspartner. U kijkt namelijk nog veel meer tegen Scheuten glas aan, dan u denkt: Van de geluidsschermen langs de A73, A74, de Ring A10 bij Amsterdam/Diemen of de 21 km geluidsschermen langs de Parkstad-ring in Zuid-Limburg en meer...! De Scheuten Solar Highways geluidsschermen langs de A50 bij Uden zijn wel heel speciaal: Door de ingebouwde zonnecellen genereren deze schermen meteen duurzame energie. Ook de glazen windschermen voor de HSL trein over het Hollands Diep zijn van Scheuten, voor een veilige overtocht (ook bij harde wind) met behoud van het mooie uitzicht.

Waarom Scheuten?
Er zijn meerdere goede redenen om voor Scheuten glas te kiezen bij de aanleg van uw geluidsschermen. Als Nederlands producent hebben wij alle kennis in huis van de (CE en nationale) normen, voorschriften (o.a. GCW2012) en milieuwetgeving. Uiteraard is dit geborgd met alle benodigde certificaten.

Onze flexibiliteit is ongeëvenaard: Door de geringe afstand van onze productielocatie naar uw bouwlocatie, bieden wij u een volledig ontzorg-concept aan op het gebied van logistiek, planning en verpakking. Zoals deelleveringen op de bouwlocatie, want u hebt daar maar beperkt ruimte. En flexibele verpakkingen in een specifieke, door u vooraf bepaalde verpakkingsvolgorde en op een met u afgestemde werkwijze. Heel handig, maar nog belangrijker: Het bespaart u veel tijd, veel stress en het verbetert/vermindert uw handling aanzienlijk. Oftewel: U bespaart met Scheuten veel (verborgen) kosten, die bij anderen stiekem flink zouden optellen!

Is er toch een probleem? Dan zorgen wij voor een snelle probleemoplossing. Door jarenlange ontwikkelingen en tests hebben wij immers veel kennis opgebouwd voor alle specialistische toepassingen op dit gebied. Ook voor hulp bij de uitvoering zijn wij uw voorkeurspartner. Scheuten Projects staat u hierover graag te woord. Neem gewoon eens contact met ons op voor meer informatie!

Referentieprojecten