Mediaglass®

Renault-transparencia-interior.png
Aan de buitenkant uw reclameboodschap, van binnen transparant met behoud van daglicht en een vrije blik naar buiten!

Weg met ouderwetse en statische gevelbanners, welkom in de digitale wereld van glas! Met Mediaglass® kunt u 24/7 haarscherp reclame- en andere boodschappen (zowel stilstaand als bewegend) op uw glasgevel tonen, terwijl deze gevel van binnen toch volledig transparant blijft. Dat is ook hét onderscheidend vermogen van Mediaglass®: Uw boodschap is zowel van veraf als van dichtbij en ook bij daglicht kraakhelder te zien, terwijl het daglicht gewoon binnen kan komen, met vrij uitzicht naar buiten voor iedereen die zich in het gebouw bevindt. Omdat beelden/films wisselen heel gemakkelijk gaat, kunt u altijd uw meest up-to-date boodschap laten zien.

Hiervoor wordt moderne LED technologie gebruikt die een hoge lichtopbrengst met een laag energieverbruik combineert. Het aantal LEDs en de dichtheid ervan over het glas wordt individueel bepaald afhankelijk van de omstandigheden, zoals de zichtafstand tot de gevel. De LEDs zijn tussen de glaslagen zelf in kunststof snoeren verwerkt en worden daarom niet blootgesteld aan (weers)invloeden van buitenaf. Hierdoor gaan ze veel langer mee, is onderhoud minimaal en dat bespaart u kosten. Toch een LEDje kapot? Dan kan die gemakkelijk van bovenaf worden vervangen.

Via onze dochteronderneming Bischoff Glastechnik GmbH (BGT) levert Scheuten Projects het Mediaglass® systeem als maatwerk zowel in bestaande gevels als in nieuwbouw en in vrijwel elke samenstelling of afmeting. Dus ook in combinatie met zon- en warmtewerend, brandwerend of isolatieglas.

Toepassingen
Mediaglass® is ideaal voor (entree)gevels van bijvoorbeeld winkels/overdekte winkelcentra en bedrijven, bioscopen, theaters en concerthallen, of openbare gebouwen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer Mediaglass® demo films >>