Opdrachtgever:
VMG Versteeg Metaal Groep

Hoeveelheid:
140m² Multisafe® Fade veiligheidsglas

Oplevering:
2019

Foto’s:
VMG Versteeg Metaal Groep

Palenstein, Zoetermeer

Balkonhekken met de meest moderne Multisafe Fade techniek: Een naadloos verloop van melkwit naar transparant!

Scheuten Projects Balkonbeglazing

Het nieuwbouwproject Palenstein in Zoetermeer is het eerste pilotproject voor balkonhekken met onze nieuwe Multisafe® Fade dersignfolie. In opdracht van VMG Versteeg Metaal Groep werd 140 m2 - 126 glasbladen Multisafe® Fade gerealiseerd in balkonhekken, waarbij het glas de betonrand onderin aan het zicht bedekt en tegelijkertijd privacy biedt. Het geleidelijke verloop geeft echter op natuurlijke wijze ook al snel veel licht en het uitzicht vrij. De geavanceerde folie heeft een 320 mm groot en perfect geleidelijk verloop/fade out van wit naar transparant, waarbij de overgangen zmet het blote oog niet zichtbaar zijn. Het is daardoor echt een hoogstaand designelement. 

Versteeg Metaal Groep licht toe: “Wij zijn voor onze klanten steeds op zoek naar nieuwe producten en technieken om een nieuwe vormgeving te kunnen realiseren. Scheuten levert met Multisafe® Fade een fraai antwoord op een behoefte die bij onze klanten leeft. Wij blijven samen werken aan het uitbreiden van de mogelijkheden”.

Het ondoorzichtige/matte deel van het glas is standaard 500 mm hoog met 3 mm tolerantie en een LTA van 60% (± 5%). Het aansluitende verloopdeel is 320 mm hoog, voordat het glas geheel transparant wordt tot een maximale hoogte (mat/verloop/transparant) van 1500 mm. Hogere maten in het transparante deel zijn op aanvraag beschikbaar.

< Terug naar overzicht