28 mei 2019

Scheuten België lanceert nieuwe coating

Scheuten België lanceert nieuwe coating
Categorie: Isolatieglas (NL)

Het aanbod aan beglazingen is groot en ontwikkelt zich continu. In een volgende verbeteringsslag lanceert Scheuten Glas België in Diest nu een verbeterde isolerende beglazing met nieuwe coating op de Belgische markt onder de naam Isolide® Superplus 1.0 Plus. Deze beglazing vervangt vanaf het bouwverlof 2019 de huidige Isolide® Superplus 1.0.

Verbeterde eigenschappen
Onze isolerende beglazing Isolide® Superplus 1.0 Plus staat voor multifunctioneel isolatieglas en heeft uiteraard sterk verbeterde waarden in vergelijking met de huidige Isolide® Superplus 1.0: Met een hogere lichtdoorlaatheid van 76 %, betere zonwerende eigenschappen van slechts 56% en een lagere reflectie van 16% is de Isolide® Superplus 1.0 Plus fors verbeterd tegenover de huidige Isolide® Superplus 1.0

Timings
De huidige Isolide® Superplus 1.0 zal vanuit onze vestiging in Diest leverbaar zijn tot aan het bouwverlof. Leveringen die zijn gepland voor na het bouwverlof zullen standaard uitgevoerd worden in de verbeterde Isolide® Superplus 1.0 Plus. Wanneer u dit niet wenst, neemt u dan a.u.b. tijdig hierover contact met ons op. Bestellingen die na het bouwverlof expliciet in de huidige Isolide® Superplus 1.0 uitgevoerd dienen te worden, zullen in beperkte samenstellingen en met een langere levertermijn nog wel uitgeleverd kunnen worden*.

Technische details

Oud Nieuw
Isolide® Superplus 1.0 (G)  1) Isolide® Superplus 1.0 Plus 1)
LTA = 70% LTA = 76%
ZTA = 52% ZTA = 56%
BLR = 21% BLR = 16%
U-waarde = 1,0 W/m2K U-waarde = 1,0 W/m2K
   
1) Technische specificaties op basis van 4 - 15Argongas - #4
   
Optische en isolerende eigenschappen zijn gebaseerd op:
NBN-EN 410 en NBN-EN 1279
 
LTA = Daglichttoetreding (zichtbaar licht)
ZTA = Zontoetreding (zonnestraling) = g-waarde
BLR = Buitenlichtreflectie

Verdere technische details kan u steeds terugvinden in onze Scheuten datasheets en op de website van het VGI.

*Geen mix
Aangezien er een miniem, maar desalniettemin zichtbaar kleurverschil bestaat tussen de oude en nieuwe coating, raden wij het af beide varianten door elkaar in één gebouw te gebruiken. Als u individuele oude Isolide® Superplus 1.0 glasplaten in een gebouw moet (laten) vervangen, neem dan altijd vóóraf contact met ons op, zodat kleurverschillen tussen de verschillende ramen voorkomen kan worden.

Heeft u hierover nog vragen, neem dan gerust contact op met uw accountmanager.

Terug