30 juni 2017

Scheuten en transporteur Simon Loos verlengen samenwerking

Scheuten en transporteur Simon Loos verlengen samenwerking
Categorie: Corporate (NL), Isolatieglas (NL), Scheuten intern

Met de bezegeling van het nieuwe contract vieren Scheuten Glas en Simon Loos tegelijkertijd ook een jubileum: Al 10 jaar rijdt de logistiek dienstverlener voor Scheuten glasleveringen vanuit de vestiging in Hoorn naar vooral Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland. En ook voor de komende 5 jaar blijft deze prettige samenwerking voortbestaan.

Simon Loos, algemeen directeur Simon Loos bv: “We zijn vanzelfsprekend erg blij met de contractverlenging, en ook best een beetje trots. Scheuten Glas is voor ons een bijzondere opdrachtgever, alleen al door het speciale materieel dat we gebruiken voor de vaak grote glasobjecten. We rijden met aangepaste zeilentrailers die we hoger kunnen maken. Deze hogere trailers rijden we daarom met speciale lagere trekkers - zgn. lowliners - die bijvoorbeeld een lagere schotel en kleinere banden hebben. Met de contractverlenging is er ook groen licht voor het aanpassen van het materieel: we schaffen vier nieuwe trekkers aan, vier nieuwe kooiapen (heftrucks die achterop de trailer meegaan) en knappen de trailers weer helemaal op naar nieuwstaat. Bovendien starten we na de zomer een mooi consultancyproject om te kijken waar er optimalisatie mogelijk is in de vervoersstromen. Met recht reden voor een dikke glimlach dus!

Math Heetkamp, centraal logistiek manager van Scheuten Glas: “Met Simon Loos hebben we een betrouwbare leverancier voor de uitvoering van de transporten vanuit Hoorn. Het ervaren team chauffeurs weet wat er van hun verwacht wordt, zij zorgen er dagelijks voor dat onze producten in goede staat bij onze klanten afgeleverd worden. De trucks, trailers en meeneemheftrucks zijn altijd in goede staat, hiermee zorgen ze voor snelle betrouwbare leveringen. We gaan met het volste vertrouwen ervan uit dat we in de komende jaren deze trend doorzetten."

Terug