2 december 2021

Scheuten Glassist: Nieuw online klantenplatform!

Scheuten Glassist: Nieuw online klantenplatform!
Categorie: Corporate (NL), Isolatieglas (NL)

Het proces van digitalisering en professionalisering bij Scheuten wordt voortgezet en krijgt een nieuw hoofdstuk met de lancering van Scheuten Glassist: Een online klantenplatform, waarin klanten actueel, direct en eenvoudig 24/7 al hun zaken met Scheuten terugvinden. Glassist – een samentrekking van Glas en assist – biedt op een gebruikersvriendelijke manier en in een oogopslag een compleet overzicht van bijvoorbeeld bestellingen, facturen en emballage en is toegankelijk op alle online apparaten (pc/laptop, tablet en/of smartphone).

Overzicht, tijd en controle
Marco van de Weem, Directeur Isolatieglas bij Scheuten, is verheugd over de nieuwe applicatie: “We hebben de laatste tijd al de nodige stappen gezet op het gebied van digitalisering en professionalisering, zoals het onlangs geïntroduceerde e-CMR (o.a. digitale vrachtbrieven). Met Scheuten Glassist zetten we weer een stap voorwaarts en sluiten we volledig aan op de huidige tijd, waarin tijd besparen en 24/7 inzicht en controle hebben vanzelfsprekend geworden is.”

“Met Glassist maken we het onze klanten gemakkelijk.”, vervolgt Van de Weem. “Het is letterlijk hun persoonlijke Scheuten glas assistent, waarin ze actueel alle relevante documenten kunnen terugvinden, zoals bestellingen en leveringen, pakbonnen, facturen met betaalstatus, en een volledig emballage administratie om maar eens wat te noemen. Eenvoudig te filteren, bijvoorbeeld op datum, referentienummer enz. en dat op ieder moment van de dag, ’s avonds of in het weekend. Ook zelf even de leverdatum van een bestelling wijzigen of een reclamatie indienen kan nu gemakkelijk via Glassist.” Daar lijkt het niet bij te blijven: “Dit is slechts het startpunt, want we hebben alweer meer opties en extra mogelijkheden in de planning staan om de komende tijd aan Glassist toe te voegen”, besluit Van de Weem.

Het platform is bereiken via glassist.scheuten.com. Wie zakendoet of wil gaan doen met Scheuten, maar nog geen toegang heeft, kan contact opnemen met zijn Scheuten accountmanager of via e-mail >>

Bekijk de promo-animatie >>
Download de gebruikershandleiding (pdf) >>

Terug