6 juli 2017

Aanmelden lege glasbokken

Aanmelden lege glasbokken
Categorie: Isolatieglas (NL), Projects (NL)

De bouwmarkt trekt hard aan en maar blijft groeien. Door de fors toegenomen vraag naar glas staat er echter ook een zeer hoge druk op de omloop van de glasbokken. Wij doen ons uiterste best om onze levertijden stabiel te houden, maar doordat er thans teveel lege bokken in de markt achterblijven, lopen we het gevaar dat we binnenkort niet meer alle glasbestellingen tijdig kunnen uitleveren.

De omloopsnelheid van de bokken moet dus in deze zeer drukke tijden omhoog om uw gewenste levertijden te kunnen blijven garanderen en daar hebben we uw hulp bij nodig. We begrijpen dat u in de hectiek zo intensief bezig bent met uw dagelijkse werk, dat het aanmelden van lege glasbokken er bij inschiet. Desondanks vragen wij u dringend al uw lege glasbokken vandaag nog bij ons aan te melden* op dit e-mail adres of via het online aanmeldformulier. Dan komen wij ze snel bij u ophalen om voor uw volgende bestelling te gebruiken.

We willen graag vermijden dat klanten die ons en zichzelf helpen door snel lege glasbokken bij ons aan te melden, de dupe worden van anderen die dat vergeten. Daarom krijgen deze klanten voorrang bij de uitlevering van bestellingen, wanneer we krap in lege glasbokken zitten. Zo profiteert u direct van uw eigen retourmeldingen. Doe het daarom vandaag nog, vriendelijk dank!

* Voor het meenemen van lege glasbokken moeten extra tijd (in de routeplanning) en ruimte (op de vrachtauto) ingepland worden. Aanmelden voor retour is daarom altijd nodig, ook als wij al nieuwe bestellingen bij u komen afleveren.

Terug