20 augustus 2018

Scheuten lanceert bokkenapp!

Scheuten lanceert bokkenapp!
Categorie: Corporate (NL), Isolatieglas (NL), Projects (NL)

De bouwbranche draait op volle toeren en dat merken ook wij in onze fabrieken: Het glas vliegt de deur uit. De keerzijde is, dat met het glas ook de glasbokken de deur uitvliegen. En in deze drukke tijden heeft het leegmelden van bokken helaas vaak geen prioriteit. Wij hebben die lege bokken echter hard nodig om uw volgende glasbestellingen op tijd mee uit te leveren. Het gevolg is een dreigend tekort aan glasbokken, waardoor onze productie kan stilvallen. Dan is het goed als het leegmelden in een vloek en een zucht - of met een simpele scan - afgehandeld kan worden. Daarvoor is er nu de Scheuten bokkenapp voor het snel en simpel leegmelden van Scheuten glasbokken!

Scan & klaar!
Raymond Poulssen, Marketing Manager van de Scheuten Groep, legt de voordelen van de app uit: “We maken het hiermee voor onze klanten supereenvoudig om Scheuten glasbokken bij ons leeg te melden. ‘Scan & klaar’ is daarbij zeker niet overdreven, want zo snel gaat het. Eénmalig de app downloaden, QR of barcode scannen (het werkt met álle barcodes op Scheuten bokken) en bevestigen, en met toegang tot de GPS locatie in de GSM kunnen we daarna de glasbok ophalen op het adres waar hij werd gescand. Hiermee kan degene die direct op locatie het beste zicht heeft of een bok leeggemeld kan worden, deze meteen leegmelden zonder verdere tussenschakels. Dit levert aanzienlijke tijdwinst op en voorkomt daarnaast ook fouten of dat het helemaal vergeten wordt”.

Drempel verlagen
Marco van de Weem, Groepsdirecteur van de Isolatieglas divisie van Scheuten, is verheugd met de app: “Helaas melden veel klanten de glasbokken helemaal niet leeg en gaan er vanuit dat we ze wel meenemen, als we toch een nieuwe bestelling komen leveren. Maar zo gemakkelijk is het jammer genoeg niet. Aan het begin van de route is de vrachtwagen nog volgeladen met volle bokken, aan het eind weer met lege bokken, zodat we daardoor iedere keer weer lege bokken moeten laten staan, terwijl andere vrachtwagens misschien (half) leeg terugkomen. Dat is te voorkomen als we het vooraf kunnen inplannen. Daarom is het leegmelden zo nodig. Met deze app willen we het onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken, om hun lege bokken bij ons aan te melden. Ook als ze onze glasbokken via een tussenschakel van ons hebben gekregen. En zo zorgen we er gezamenlijk voor, dat diezelfde klanten hun volgende bestelling probleemloos geleverd krijgen!”

De app zelf en het gebruik ervan is gratis en volledig anoniem - alleen het boknummer en de locatie ervan worden opgeslagen en verwerkt, geen individuele gebruikersgegevens. De Scheuten bokkenapp voor het leegmelden van Scheuten glasbokken is te downloaden in de Google Play Store voor Android smartphones en voor iPhones in de App Store (zoek op Scheuten).

Meer informatie >>

Terug