Scheuten maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde lokale logistieke dienstverleners om het glas naar u te transporteren. Deze transporteurs zijn gespecialiseerd in het vervoeren van glas en staan voor een hoge service en leverbetrouwbaarheid. Nieuwsgierig naar hoe een dagje onderweg met een Scheuten chauffeur eruit ziet en wat hij allemaal tegenkomt? Bekijk dan zeker deze fotoreportage! >>

Gesloten en open trailers met meeneemheftruck
Scheuten gebruikt vrachtwagens met gesloten of open trailers om het glas naar u te transporteren. De gesloten mega trailer zorgt ervoor dat uw glasproducten droog en schoon geleverd worden, waardoor u het glas direct kunt plaatsen of verwerken. Zonder het eerst te hoeven schoonmaken en drogen. Dat scheelt dus tijd en kosten en vermindert het risico op krassen!

De open trailer wordt gebruikt om glas van grote afmetingen te transporteren die niet in de gesloten trailers passen. Beide trailers zijn voorzien van een meeneemheftruck (kooi-aap). Met behulp van deze meeneemheftruck kan het glas exact op de door uw gewenste plek worden gezet, zelfs op ruw bouwterrein. Geen gesleep meer dus, en ook dat scheelt tijd en geld, en vermindert het risico op breuk. Daarnaast is de mega trailer met kooi-app ook zeer geschikt voor magazijnleveringen. 

Motorwagen met kraan en open aanhanger
De motorwagen van Scheuten is een universeel huifgesloten motorwagen met kraan met specifieke aanhangwagen, die kan worden afgekoppeld. Dit transportmiddel is zeer geschikt om uw glas van extreme afmetingen te kunnen leveren. Daarnaast is de motorwagen voorzien van een resteelrek voor aanlevering van “losse” eenheden. Dit is in het bijzonder handig bij nabestellingen die op het resteelrek geplaatst kunnen worden. Standplaatsen zijn Scheuten Venlo en Diest (België), waarbij de motorwagen van Diest een open bakwagen is.