Praktische informatie: Locaties, trainingsdata, opzet, kosten ed.

Duur: 1 dagdeel van 9 – 13u.
Opzet: Training incl. praktisch deel; Fabrieksbezoek optioneel na afloop cursus
Min./max. aantal deelnemers: 5 – 15
Investering*: € 299,- (No show fee**: € 49,-)
Afsluiting: Certificaat van deelname
Trainingsdata:
• Hoorn: Nieuwe data seizoen 2024/2025 volgen binnenkort
• Venlo: Nieuwe data seizoen 2024/2025 volgen binnenkort
Info trainingslocaties >>

* Kosten incl. lesmateriaal en certificaat, p.p. excl. BTW. Informeer bij uw Scheuten contactpersoon naar de kortingsmogelijkheden tot wel 100%!

** No show fee van € 49,- p.p. excl. BTW. wordt altijd in rekening gebracht bij niet komen opdagen of <24u van tevoren afmelden. Zie ook de inschrijf- en deelnamevoorwaarden Scheuten Academy >>

Het ene geluid is het andere niet. Sommige geluiden wennen, anderen vreten ongemerkt aan de gemoedsrust. Terwijl we op vakantie in de bergen genieten van de oorverdovende stilte, nemen we thuis alle herrie voor lief. Terwijl er toch prima geluidswerend glas beschikbaar is en dit in onze luidruchtige maatschappij toch zo voor de hand ligt. Waarom wordt dit dan zo weinig verkocht om klanten nog tevredener te maken?

Geluidswerende beglazing blijft zich ontwikkelen, terwijl ook de regelgeving alsmaar wordt aangescherpt. Aan welke eisen moet het glas voldoen, wat is wettelijk geregeld en wat zijn de trends? Hoe werkt het precies? Belangrijker is het antwoord op de vraag: Welk glas is wanneer het beste te adviseren?

Op deze en andere vragen geeft Scheuten Academy op toegankelijke wijze en in één praktisch dagdeel antwoord, zodat uw medewerkers als geluidswerend glasexpert terugkomen en ook door uw klanten zo worden gezien! Bovendien weten zij hoe ze deze kennis kunnen inzetten om meer te verkopen en hogere marges te behalen met meer tevreden klanten.

Zowel technische, wettelijke als commerciële aangelegenheden komen aan bod in deze zowel theoretische als praktische cursus. Met o.a. aandacht voor normen en regelgeving omtrent geluidswerend glas en welke input is waarom nodig voor een gedegen advies voor de juiste productkeuze in de praktijk.

Doelgroep: 
Medewerkers in technisch/adviserende en sales functies bij glasbedrijven in de bouwsector (recensies van eerdere deelnemers >>)

Benodigde voorkennis: 
Ervaring in/met de glasbranche of vooropleiding glas, zoals de Scheuten Academy basiscursus Meer met glastoepassingen in de woningsector

Vervolgmodule(s):

Resultaat van de training:
Door de opgedane praktijkgerichte vakkennis hebben uw medewerkers een degelijke en gedetailleerde kennis en expertise over geluidswerend glas en alle (on)mogelijkheden, functionaliteiten, voordelen en de werking hiervan.

In deze praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Geluidswering in de bouw - Introductie
  • Regelgeving en trends - Met het laatste nieuws op het gebied van geluidswerend
  • Definities en techniek - Inzicht in de werking van geluidswerend glas: see it. feel it - hear it!
  • Varianten en opties - Wanneer adviseert u welk geluidswerend glas?
  • Commerciële aspecten - Verkopen op voordelen op het juiste moment voor meer omzet
    met tevredenere klanten